D'esquerra a dreta, el gerent de l'IMMB, Jordi Torrades, la responsable de Dinamització, Angi Romero; el regidor Raimond Blasi; la cap de Comunicació, Núria Costa i el cap del departament de Mercats, Genís Arnàs. Foto: Pau Fabregat.

Mercat de Mercats, premi Nacional de Gastronomia 2013

D'esquerra a dreta, el gerent de l'IMMB, Jordi Torrades, la responsable de Dinamització, Angi Romero; el regidor Raimond Blasi; la cap de Comunicació, Núria Costa i el cap del departament de Mercats, Genís Arnàs. Foto: Pau Fabregat.
D’esquerra a dreta, el gerent de l’IMMB, Jordi Torrades, la responsable de Dinamització, Angi Romero; el regidor Raimond Blasi; la cap de Comunicació, Núria Costa i el cap del departament de Mercats, Genís Arnàs. Foto: Pau Fabregat.

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia va lliurar a principis de maig el premi Nacional de Gastronomia 2013 a la fira Mercat de Mercats com l’esdeveniment gastronòmic de l’any. La cerimònia de lliurament del guardó es va fer al Mercat de la Concepció, amb la presència de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i del regidor de Comerç, Consum i Turisme, Raimond Blasi.

Es tracta dels guardons que atorga anualment l’Acadèmia a cuiners, restaurants, professionals i institucions relacionades amb el món de la gastronomia catalana que al llarg de l’any han destacat per la seva feina. En l’edició de 2013, unes 260.000 persones van passar per la fira durant els tres dies que va durar, i van gaudir de la tasca de 44 parades de mercats municipals de Barce- lona, 40 de productors de proximitat, 16 cellers de vins i caves i 14 bars i restaurants que van oferir les seves millors tapes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *