Servei a domicili al mercat de Trinitat. Foto: Jordi Casañas / IMMB.

21 mercats ja tenen servei a domicili

Els mercats municipals de la Trinitat Nova, Guineueta, Galvany i Les Corts ja ofereixen als seus clients un servei de repartiment a domicili des del passat desembre. Amb aquests quatre, ja són 21 els mercats barcelonins que disposen d’aquest servei que facilita les compres als clients.

Tres empreses que tenen com a finalitat facilitar la inserció, integració i promoció personal, laboral i social de persones amb discapacitats psíquiques o que es troben en risc d’exclusió social són les prestadores del servei a domicili en els quatre mercats: Tallers Bellvitge a Trinitat i Guineueta, ja que comparteixen el servei; Alcil a les Corts, i Verdallar a Galvany. Dels 21 mercats que l’ofereixen, Tallers Bellvitge el presta en 10 mercats (Clot, Sants, Llibertat, Ninot, Sant Antoni, Sarrià, Carmel, Horta, Guineueta i Trinitat), Tres Turons a Vall d’Hebron, Alcil a Les Corts i TEB a Concepció. A la resta, és l’associació de venedors mateixa que se n’encarrega.

Els costos del servei són coberts per l’associació de venedors de cada mercat, l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) i els clients que l’utilitzen. La seva vessant social és una de les característiques més destacades.

L’Institut Municipal de Mercats de Barcelona va promoure ara fa 20 anys la creació del servei de repartiment a domicili als mercats de forma centralitzada. Els usuaris que l’utilitzen han expressat una valoració molt positiva d’un servei que facilita el transport de la compra a clients que o bé viuen lluny del seu mercat, o bé ho necessiten per problemes de mobilitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.