Carpa bona desenfoc 2

Així serà la carpa provisional del Mercat de l’Abaceria

Les obres del Mercat provisional de l’Abaceria estan en marxa des de mitjans de gener i els paradistes són ben a prop del trasllat. Està previst que el provisional s’inauguri durant aquest mes de maig i estarà situat al Passeig de Sant Joan entre el carrer Indústria i el carrer Sant Antoni Maria Claret, a uns cinc minuts a peu de l’actual ubicació del mercat.

Dins l’espai hi haurà 43 establiments alimentaris i 16 d’especials i tindrà una superfície de planta d’uns 1.900m² amb un altell d’uns 400m². Comptarà també amb les instal·lacions necessàries per al bon funcionament del mercat: cambres frigorífiques, tractament de residus, serveis adaptats, climatització i ventilació, electricitat i enllumenat, aigua sanitària, clavegueram, magatzems i logística.

El mercat provisional no afectarà la circulació de vehicles, així doncs, es mantindrà el trànsit rodat, tant en sentit ascendent com descendent. Pel que fa als accessos al mercat, se situaran en els dos extrems i a la part central. En paral·lel al pas lateral a la banda Llobregat del mercat, se situaran les 14 parades exteriors, no alimentàries, que tindran tancament individual.

La proposta del mercat definitiu, que va ser aprovada per la majoria de l’assemblea de comerciants (un 95% de vots a favor) preveu una rehabilitació integral de l’espai. Pel que fa a les obres, començaran al 2018 amb una durada prevista d’entre 24 i 30 mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *