Avinova acosta el Nadal a Mercat de Mercats

Productes-Avinova-2-640x409

Trenta-nou comerciants en representació de tots els paradistes dels mercats de Barcelona participen aquest any a la trobada gastronòmica. L’Infomercats en destaca un: Avinova. Aina Capdevila, al capdavant de les parades que atenen a la Concepció i a Boqueria, prepara els dos estands que obrirà a Mercat de Mercats. “Em sembla una bona idea portar el mercat al carrer i poder explicar d’on vénen els productes, parlar de la seva qualitat”, diu.

Entre el que podreu trobar a les parades d’Avinova hi ha una safata amb una bossa per posar al forn amb una recepta, ja preparada (amb tots els ingredients) per a la seva cocció, junt amb una petita etiqueta o guia en què s’indica la temperatura, temps de cocció i el temps de repòs. Més fàcil no pot ser. Obriu el forn, poseu-hi la bossa i mengeu-vos-ho quan estigui al punt. Avinova és especialista en aviram, caça, cargols, ous i foie ((cru i semicuit) que trobareu en peces grans i petites (el podreu tastar), junt amb el magret i el confit d’ànec i d’oca.

Si quan us hi acosteu, de sobte teniu la impressió que ha arribat Nadal, la sensació està fonamentada. L’Aina explica que aprofitarà la presència a Mercat de Mercats per donar a conèixer la cuina de Nadal, amb les campanyes i promocions previstes. Així, hi veureu galls dindi,  capons, pulardes, pintades, pollastres de la besàvia de pota negra de Vilafranca del Penedès  (consulteu la gastroteca i  Avinova), conill de farigola i romaní  (d’ull negre de pagès, criat de forma tradicional a la vall del riu Matarranya), a més de pollastres de Bresse (França), de criança de 4 mesos a l’aire lliure, amb potes blaves.

_DSC0121

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.