Public Markets Conference

Barcelona serà la capital mundial dels mercats el pròxim mes de març

Public Markets Conference
Public Markets Conference

Barcelona es convertirà el pròxim mes de març en la capital mundial dels mercats. Del 25 al 28 de març, la ciutat acollirà la 9a conferència internacional sobre mercats, organitzada per l’associació nord-americana Project for Public Spaces i l’Institut de Mercats de Barcelona, amb el suport de l’agència de Nacions Unides per als assentaments urbans UNHabitat.

Fins ara, la trobada s’ha organitzat només en territori dels Estats Units, però en aquesta ocasió els organitzadors han volgut celebrar-la a la capital catalana per considerar Barcelona com un referent internacional en el disseny de les ciutats a través dels mercats, equipaments que contribueixen a fer-les més humanes. Les visites als mercats de Barcelona ocuparan un dia sencer, organitzades en diferents rutes temàtiques.

La conferència se centrarà en els beneficis socials, econòmics i urbans que generen els mercats, els seus sistemes de gestió i les polítiques que els afecten. S’hi volen analitzar les experiències nord-americanes, europees i la barcelonina en concret, i d’altres de països en desenvolupament. Hi participaran experts en gestió de mercats i en la planificació urbana de les ciutats.

També s’abordaran noves tendències i innovacions per a la preservació i revitalització dels mercats públics a nivell internacional, dels mercats a l’aire lliure temporals, el manteniment i la innovació en la cultura alimentària o el rendiment d’una de les inversions més efectives que poden fer les ciutats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *