foto-eixos-comercials-640x409

Cor d’Horta Mercat: una gran unió

foto-eixos-comercials-640x409

OPINIÓ.

Nosaltres, l’Associació Administrativa de Concessionaris Mercat d’Horta, ja fa tretze anys que treballem conjuntament amb l’Eix Comercial d’Horta. L’any 2000 ens vam reunir diferents entitats comercials del barri, l’Associació Centre Comercial d’Horta, Unió de Botiguers Cor d’Horta i nosaltres, i vam descobrir que les inquietuds i necessitats que teníem no eren tan diferents les unes de les altres.Va ser en aquell moment quan es va crear la Federació de Comerç Cor d’Horta i Mercat, per tal de poder unir els esforços per millorar comercialment el nostre barri.

Arran d’aquesta unió podem dir que el barri d’Horta ha esdevingut una zona comercial a cel obert amb molta importància a la nostra ciutat. Estem molt contents de la sinergia creada entre les associacions, ja que totes i cadascuna aporten diferents punts de vista i tenen diferents funcions que completen el nostre eix comercial.

Tota aquesta tasca no seria possible sense les oficines d’atenció al client i als associats, des d’on es treballa per gestionar l’espai comercial, s’organitzen les diferents campanyes i promocions (campanyes de Nadal, pàgina web…), es proporciona informació personalitzada als socis sobre qualsevol dubte que puguin tenir (tramitació d’expedients, subvencions, cursos de formació…) i es creen diferents serveis per als nostres clients (servei a domicili, ludoteca, etc.).

Tot aixòal principi va ser una tasca complicada i amb dificultats, ja que tot i que hi havia inquietuds i necessitats similars, també existien diferències, que amb el temps es van anar acceptant, i cada entitat va cedir per arribar al que ara som, la perfecta unió entre paradistes del Mercat d’Horta i comerciants i empresaris de carrer.

Avui en dia podem dir que el nostre eix gaudeix d’un creixement constant de les promocions, activitats, serveis i formació per als associats, gràcies al treball conjunt que realitza la Junta Directiva, formada pels presidents de cada entitat, amb caràcter voluntari, un equip de treball contractat per a la dinamització tant del Mercat d’Horta com de la zona comercial a cel obert, i tots els nostres paradistes i comerciants associats.

Estem molt orgullosos pel premi concedit per la Generalitat de Catalunya a la millor iniciativa de dinamització comercial 2008 rebut el juliol del 2009 i pel recent premi a la millor iniciativa agrupada de dinamització comercial de la ciutat de Barcelona 2011, que ens motiva a continuar la nostra tasca.

V-Bailon-web--150x150

Vicenç Bailon és president de l’Associació de Comerciants d’Horta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *