Croquetes-arròs-web-640x409

Cuina d’aprofitament: croquetes d’arròs

Croquetes-arròs-web-640x409

“Llençar el menjar és una cosa que mai feien les nostres mares ni les àvies, i això és un bon costum que encara té més valor en aquests moments. A casa tenim diverses maneres d’evitar que el menjar que sobra acabi a la brossa.

Un bon hàbit és revisar cada tres o quatre dies els productes que tenim a la nevera per comprovar-ne l’estat i ordenar-los segons la data de caducitat. El repte més complicat és buscar receptes que donin sortida a productes frescos i cuinats abans que es facin malbé. Per exemple, amb les verdures podem fer un puré, caldos, una quiche o flams salats.

Si ens ha sobrat pa, el podem ratllar o també enfornar per fer-ne torrades o croûtons, i així ens durarà molt més temps. Una altra de les possibilitats és fer torradetes de Santa Teresa,  un púding o fins i tot un flam.

Probablement, això ja ho feu a casa. Així que posem-nos un repte més difícil! Us proposo una recepta molt senzilla per aprofitar qualsevol resta d’arròs que tinguem. Pot ser un arròs blanc, restes de paella o, com en el nostre cas, unes restes d’arròs amb xoriço i pernil. Per saber com s’elabora i quins ingredients necessitem, llegiu la recepta a www.cocinarpara2.com/croquetas-de-arroz. O si ho preferiu, escanegeu aquest codi QR amb el vostre telèfon mòbil i anireu directament a la recepta. Que vagi de gust!

Belen-Otero-web-292x300Belen-Otero-Cocinarpara2-com-200x300

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *