Cursos de neteja i desinfecció per a la reobertura d’establiments

Davant l’obertura dels comerços i l’obligatorietat de realitzar un mínim de dues neteges i desinfeccions diàries dels establiments per evitar la transmissió de la Covid-19, Mercabarna ofereix sessions formatives gratuïtes online dirigides als petits i mitjans comerços alimentaris.

Són sessions de 45 minuts, impartides per un especialista en higiene alimentària amb l’objectiu de reduir el risc d’expansió de virus durant el desconfinament. Fins a la data ja s’han impartit dues sessions d’aquest tipus i la propera es farà el dilluns 11 de maig, a les 16.30h. La inscripció a aquesta formació es pot realitzar a través del web de Mercabarna.

En aquesta càpsula formativa es tracten les fases de la neteja i la desinfecció de l’establiment i dels estris necessaris per a la manipulació dels aliments; les superfícies que s’han de tenir més en compte; les tècniques més eficaces i els productes que s’han d’utilitzar. Respecte a aquest últim aspecte es recalca que és molt important rotar els productes de neteja i desinfecció, davant la resistència dels microorganismes.

Cursos per a la ciutadania

Mercabarna també ofereix formació per a la ciutadania i els professionals. La setmana vinent estan programades les següents: Les peces de la vedella que cuinaven les nostres àvies, La temporada de les fruites i hortalisses, Com reconèixer l’estat de frescor del marisc i l’especejament de la vedella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.