Foto antiga Carmel 01

El Mercat del Carmel celebra el seu 50è aniversari

Coincidint amb la finalització de les principals obres de reforma de l’illa central del Mercat del Carmel, on s’ha fet una reordenació de les parades a fi de millorar-ne l’organització, generar un espai de dinamització i activitats i per millorar la mobilitat i comoditat dels clients, el mercat celebra el seu 50è aniversari amb una setmana plena d’activitats, del 15 al 19 d’octubre. El dimarts dia 15 tindrà lloc l’acte principal, amb la inauguració de la Plaça Nova del Carmel, una taula rodona sobre el futur dels mercats i, a la una del migdia, una gran musclada. A més, també s’inaugurarà l’exposició fotogràfica que recull els 50 anys d’història del mercat.

Fins al divendres, cada dia hi haurà actuacions musicals ben variades: des d’una sessió de Jazz acompanyada de brotxetes de fruita fins a una actuació de Swing, també combinada amb refrigeri. Arribat el dissabte dia 19, els més petits de la casa gaudiran amb màgia i il·lusionisme i diversos tallers infantils al llarg del matí, al mateix mercat. I al vespre, a més de la festa i de les actuacions musicals de ‘Rumba Alborada’ i ‘Liquidación por Cierre’, no us podeu perdre el Tast de Nit, que s’allargarà fins a les dotze de la nit.

Per últim, per acabar d’arrodonir aquesta celebració tan especial per al Mercat del Carmel, a finals de mes també es farà una festa per la Castanyada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *