El mercat de Sant Martí tindrà una nova façana i serveis renovats. Foto: Pau Fabregat / IMMB

El nou Mercat de Sant Martí s’inaugurarà al setembre

El mercat de Sant Martí tindrà una nova façana i serveis renovats. Foto: Pau Fabregat / IMMB
El mercat de Sant Martí tindrà una nova façana i serveis renovats. Foto: Pau Fabregat / IMMB

Les obres de remodelació del Mercat de Sant Martí encaren la seva recta final i estaran enllestides aquest proper mes de setembre. Els treballs han consistit en la millora dels accessos i la instal·lació d’una nova façana i no han afectat l’activitat comercial.

El Mercat de Sant Martí està situat al barri de la Verneda i la Pau de Barcelona, entre els carrers Puigcerdà i Andrade, a prop de la plaça de la Palmera. El projecte de remodelació ha consistit a renovar la pell del mercat per tal de millorar la imatge de l’edifici i fer el mercat més atractiu. En aquest sentit, s’ha construït i instal·lat una nova façana per al mercat, amb l’objectiu de millorar la seva estètica exterior i procurar que l’edifici adopti una imatge més atractiva i moderna com a equipament públic.

La remodelació també ha suposat la millora de l’accessibilitat al mercat des dels carrers Puigcerdà i Andrade, amb la construcció de noves rampes d’accés i l’ampliació dels paraments de vidre de l’entrada principal, cosa que facilita l’entrada de més llum a l’interior del mercat, tant de dia amb llum natural com de nit amb llum artificial.

D’altra banda, s’ha tancat, endreçat i ampliat els espais de càrrega i descàrrega i brossa a la part del carrer Gelida, i s’ha fet el cobriment de la maquinària de la coberta, procurant reduir l’impacte visual als veïns del mercat. Així, el moll de càrrega s’ha ampliat considerablement a través d’una nova cobert
a per protegir contenidors i la màquina plegadora de cartró.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *