Comerciants i clients del mercat de Sants opinen davant les preguntes de l'Infomercats. Fotos: Jordi Casañas / IMMB.

El nou Mercat de Sants revitalitza el comerç del barri

Comerciants i clients del mercat de Sants. Fotos: Jordi Casañas / IMMB.
Comerciants i clients del mercat de Sants. Fotos: Jordi Casañas / IMMB.

Satisfacció i il·lusió. Els comerciants i clients del nou Mercat de Sants es mostren satisfets i, sobretot, molt il·lusionats amb el nou equipament que va obrir les portes el passat 14 de maig. Amb les obres de remodelació de l’edifici, el nou mercat disposa ara de 3.000 metres quadrats d’oferta comercial, la meitat dels quals es destina a les noves parades de venda i l’altra meitat a l’àrea d’autoservei.

Del total de parades, 36 són per a la venda de productes alimentaris i 14 de caràcter especial (roba i complements o parament de la llar, per exemple). A més, el nou equipament ha estrenat serveis com ara un aparcament per als seus clients (90 places), servei a domicili i climatització a les instal·lacions.
La remodelació s’ha completat amb la reurbanització dels carrers que envolten l’equipament, concretament els carrers de Sant Jordi, Sant Medir, Daoíz i Velarde i Càceres, que passen a tenir una plataforma única i, per tant, estan en una zona amb prioritat de pas per als vianants. Tant veïns com p aradistes es mostren orgullosos del seu nou mercat i al seu voltant ja s’estan obrint nous comerços que revitalitzen i enforteixen el teixit comercial del barri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *