‘El nou mercat permetrà eixamplar els horaris i per tant, la clientela’

El passat mes de març, el Consell Rector de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona va aprovar el projecte de remodelació del Mercat de Montserrat, el qual anteriorment havia tret un 90% de vots favorables per part dels paradistes. La gent al principi no les tenia totes però després d’explicar i informar als paradistes, una àmplia majoria va acabar estant-hi d’acord. Penso que necessita un canvi i que serà un gran avenç per al mercat.

Estic molt content perquè el mercat s’adaptarà als horaris que ofereixen altres llocs de compra. D’aquesta manera eixamplarem també la clientela, ja que les parades que ho vulguin podran obrir també a la tarda i això permetrà que la gent que treballa durant el dia més jove pugui venir a la tarda a comprar al mercat. A més, el nou mercat disposarà de nous serveis per als clients i clientes i noves instal·lacions, com aire condicionat o calefacció.

Actualment, el Mercat de Montserrat és dels mercats més grans de la ciutat. Amb la remodelació serà més petit –comptarà amb unes vint-i-cinc parades – i al ser un espai més recollit, jo penso que serà un punt favorable ja que atraurà més a la gent a entrarhi i venir-hi a comprar.

Això no ho és tot! El barri també guanyarà molt. El mercat estarà més integrat en l’entorn, millorarà estèticament i a més, a l’ocupar menys espai, en quedarà més per a zones verdes o per a altres equipaments d’interès per al veïnat.

Jo estic il·lusionat i pel que he vist al render actual de la renovació, tinc bones sensacions de com serà el futur mercat. Comptarà amb un pàrquing i un jardí a la part de dalt de la instal·lació… quedarà molt bonic!

Continuarà sent el centre neuràlgic del barri, ja que sempre ho ha estat, però amb aquesta renovació això es reforçarà. Aquí al bar tinc molts clients que vénen cada dia.
Jo vaig acabar treballant aquí per casualitat però la veritat és que m’agrada molt la vida de mercat perquè tota la gent que ve és del barri i tots els que hi treballem també ho som. Venir aquí per a mi no és com “he d’anar a treballar”, ja que hi ha molt bon rotllo i tots ens coneixem.

De cara a la renovació, la meva parada m’agradaria que fos un bar amb accés des del carrer i que pogués obrir per exemple, els diumenges. Actualment fem menú només el divendres però si amb la remodelació podem fer una ampliació d’horari, podrem incrementar els clients i clientes, i els serveis que oferim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.