Educatius_p.6

Els mercats col·laboren en diversos projectes educatius

Durant el curs 2017-2018 els mercats de la ciutat van seguir rebent visites escolars en el marc del programa “Mengem sa, mengem de mercat” amb l’objectiu de difondre els hàbits de vida saludable i donar a conèixer els mercats de la ciutat a les escoles. Durant el curs passat, el total de visites va ser de 212 visites als Mercats de Barcelona.

A banda d’això, hi ha diversos projectes en marxa on l’IMMB hi col·labora. És el cas del projecte que s’ha dut a terme per alumnat de l’Escola Complot – de disseny i creativitat –  en què van haver de realitzar un projecte estratègic per reforçar la cultura d’anar al mercat, o per exemple, el projecte amb l’Escola Quatre Cantons on els estudiants van haver de presentar projectes sobre recerca i creativitat del Mercat dels Encants.

A més, des de Mercats de Barcelona també s’ha participat en grups de treball del Consell d’Innovació Pedagògica (CIP), per tal de definir el seu pla de treball fins juliol.

Així doncs, hem iniciat any però des de l’IMMB continuem treballant en projectes educatius i transmetent els valors dels mercats i els hàbits de vida saludable a les escoles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *