Façana Mercat Mercè pag. 3

Els mercats es renoven constantment

Dins la xarxa de Mercats Municipals de Barcelona hi ha cinc equipaments en els que s’hi estan realitzant renovacions majors. Es tracta dels mercats de la Vall d’Hebron, Sant Antoni, Bon Pastor, Abaceria i Sant Andreu. Però aquests no són els únics edificis que viuen obres de millora; a la resta de mercats també hi ha actuacions per fer-los més accessibles, sostenibles i moderns.

Aquest estiu, el Mercat de la Mercè ha renovat la seva façana del carrer de Sant Iscle, fent-la més moderna i accessible per als clients i els paradistes. També el Mercat de Tres Torres ha passat un agost mogut, ja que s’hi ha substituït la instal·lació de l’enllumenat per un de nou amb tecnologia led que il·lumina millor i rebaixa l’energia consumida..

Al Mercat de Sant Gervasi s’hi farà una renovació comercial interior perquè tot l’edifici torni a veure’s obert. Aquesta actuació s’ha resolt ràpidament i eficientment, de manera que es preveu que abans que acabi l’any ja s’hi haurà pogut instal·lar el nou autoservei i ja no hi haurà més obres a l’edifici.

Per la seva banda, al Mercat del Besòs es concentren algunes de les parades per tal d’optimitzar l’espai de logística i que així no hi hagi llocs buits. A més, se soterrarà la càrrega i descàrrega de davant dels accessos, col·locant-la a la planta baixa de l’equipament, millorant l’accessibilitat del mercat.

Al Carmel la gestió de la brossa del mercat passarà a fer-se dins l’edifici, es reordenaran les parades per tal que no en quedin de buides –alliberant així dues illes- i es renovarà la façana per oferir un aspecte més homogeni. També hi haurà actuacions als mercats de Canyelles i Felip II, on es renovaran les cambres frigorífiques. A Santa Caterina es millorarà el sistema de climatització i, finalment, al Mercat de Sants es remodelarà la planta del primer soterrani, amb magatzems, i es farà una nova cambra de brossa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *