_DSC0270_a300

Els mercats es renoven

Els 43 mercats de Barcelona són edificis grans i plens de diferents equipaments on dia a dia s’hi viu una constant ebullició de ciutadans i ciutadanes que hi vénen a trobar els millors productes i el tracte de proximitat. Així, per poder seguir oferint aquest servei de primera qualitat, els mercats es renoven constantment. Ara doncs és el moment de les remodelacions i actuacions diverses als mercats de l’Abaceria, Lesseps, el Carmel i Sant Andreu.

Per la seva banda, el Mercat de Lesseps va tancar les seves portes del 30 de juliol al 20 d’agost per millorar l’accessibilitat de l’equipament i la comunicació entre les dues plantes. Així, es van substituir les dues escales mecàniques per dos ascensors amb capacitat per a 10 persones cada un, i s’hi va construir una escala metàl·lica al voltant del calaix dels ascensors.

Durant aquestes setmanes també es va dur a terme la reordenació i concentració de parades per tal d’esponjar els espais i millorar l’atractivitat de les parades. D’altra banda, el Mercat del Carmel va procedir durant el mes d’agost a fer el trasllat i reordenació comercial d’algunes parades de cara a possibilitar en un futur, l’esponjament de la zona central del mercat i un nou espai de brossa per a l’equipament. L’equipament, però, no va tancar al públic mentre van durar els treballs de reordenació.

Finalment, després de la gran inauguració del Mercat de Sant Antoni que va tenir lloc el passat mes de maig, hi ha dos mercats que actualment es troben ubicats en carpes provisionals mentre els seus edificis s’estan renovant. Es tracta dels mercats de l’Abaceria, a Gràcia, i de Sant Andreu.

En ambdós casos als edificis originals –a la plaça del Mercadal en el cas del Mercat de Sant Andreu i a Travessera de Gràcia en el cas del de l’Abaceria- se’ls està fent una reforma integral que deixarà els equipaments com nous

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *