tipos-de-letra-instagram-206x445

Els nous tipus de lletra que arriben a les Stories d’Instagram

Instagram ha començat a provar amb alguns usuaris nou tipus de lletra nous que es sumaran als ja existents, perquè tinguem més opcions a l’hora de crear textos a les Stories d’Instagram.

S’espera que, en qüestió de setmanes, estiguin disponibles per a tots a la xarxa social. Si les han activat al teu compte, les veuràs a l’entrar al menú per escriure un text. Si no apareixen, una mica de paciència, ja que no trigaran a arribar.

Només haurem de crear una història, ja sigui de vídeo o de foto i a continuació pulsar a la pantalla per escriure. Per canviar la tipografia hem de pulsar a la zona superior, on apareixerà la “màquina d’escriure” predeterminada.

El canvi va més enllà de les tipografies, i suposa un nou menú, amb canvi en la disposició dels elements, a l’hora d’escriure textos en les Stories. La principal novetat és que apareix un nou menú de navegació inferior en el qual es mostren les diferents tipografies. A més, el selector de color ara se situa a la part superior de la pantalla, així com l’opció per alinear el text a l’esquerra, a el centre o a la dreta. A la part lateral es troba el selector de mida, com fins ara.

Instagram també permet crear Stories amb només text. Per a això, entrem a la secció de crear història i seleccionem la manera ‘Crea’. Toquem sobre la pantalla i escrivim el text que vulguem. Després, seleccionem el tipus de font des de la zona superior. Podem activar el remarcat de text en la part esquerra.

Tipus de lletra Instagram

Les noves tipografies s’afegiran noves opcions a l’hora de crear les Stories. Algunes d’elles no només inclouen elements tipogràfics, sinó que també afegeixen fons de color creatius a les lletres, o la possibilitat d’incorporar una vora de color en tipografies blanques.

No canvien, però, els colors que es poden seleccionar. Tampoc les possibilitats de comptar amb les tipografies en negatiu o en positiu, que segueixen intactes.

Si amb le noves fonts no en teniu prou hi ha un truc per utilitzar-ne d’altres que no s’inclouen a l’app. Es tracta d’escriure el text en un web específic per generar fonts amb un disseny diferent, i després, copiar-la en la nostra història. Nosaltres us recomanem Instagram Fonts Generator. Accediu a aquest web i escriviu el text que vulgueu. Després, seleccioneu qualsevol de les fonts que apareix a la part inferior de la caixa de text. Cliqueu a ‘Copiar’ i torneu a l’Instagram. Creeu la història, i a l’hora d’escriure text, premeu a ‘Enganxa’. Veureu com la font s’enganxa amb el mateix disseny que apareix a la web. Hi podrem canviar el color o afegir un ressalt en el text.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *