Ana Maria Weberman i Daniel Mercader Foto: Jordi Casañas / IMMB

Especialització dins del mercat

OPINIÓ.- El pols d’una ciutat, la manera de ser dels seus ciutadans, es reflecteix a través dels seus mercats. Això és el que creiem els que treballem a Olisoliva, la primera tenda especialitzada d’olis d’oliva verge extra de Barcelona. La nostra inauguració va coincidir amb la remodelació del Mercat de Santa Caterina.

Cada vegada més els mercats són una explosió de colors, de productes magnífics, bons i de proximitat, concepte molt emprat últimament, gràcies al moviment Slow Food, i també són un lloc de reunió de totes les classes socials. Per tant, hem de tenir preus per a totes les butxaques, per això podem trobar tota classe de productes, tant els de gran qualitat i preu com ofertes magnífiques per a economies domèstiques en temps de crisi.

 “Ens hem sorprès, perquè el temps ens ha demostrat que els més interessats pels nostres productes han sigut les persones estrangeres que ens visiten.”

Nosaltres vàrem apostar per fer una tenda especialitzada com arreu d’Europa i ben al mig d’un mercat per facilitar que els nostres futurs clients fossin els mateixos que a la resta de parades. Creiem que ho hem aconseguit, però ens hem sorprès, perquè el temps ens ha demostrat que els més interessats pels nostres productes han sigut les persones estrangeres que ens visiten, ja sigui perquè estem en el punt neuràlgic de la ciutat o potser també perquè el nostre producte s’ha convertit en un souvenir gastronòmic. Això té l’avantatge que ens ha ajudat a sobreviure en temps de crisi, però també fa que depenguem massa del turisme.

La tenda ven olis del nostre país i de l’estat, no hem d’oblidar que Espanya és el primer productor del món d’olis d’oliva. Ens hem especialitzat en aquest producte i també en els productes que l’acompanyen, com són vinagres, olis aromatitzats, sals, espècies, cosmètica per al cos derivada de l’oli, i petites coses que fan més agradable la venda d’un producte tan seriós com és l’oli. Hem volgut donar especial rellevància a les cinc denominacions d’origen catalanes: Siurana, les Garrigues, Terra Alta, Baix Ebre-Montsià i Empordà, cadascuna amb les seves peculiaritats i diferents gustos.

Anna Weberman i Daniel Mercader

Olis Oliva. Mercat de Santa Caterina

Ana Maria Weberman i Daniel Mercader Foto: Jordi Casañas / IMMB
Ana Maria Weberman i Daniel Mercader Foto: Jordi Casañas / IMMB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *