Facebook-Blueprint

Facebook llença nous cursos gratuïts de màrqueting digital

Coneixeu el programa educatiu Blueprint de Facebook? Doncs per aquelles parades que feu servir aquesta xarxa social us pot resultar molt útil i podeu trobar bons consells i trucs, tenint en compte que és directament Facebook qui ens explica totes les seves possibilitats. Ara han anunciat que tenen nous cursos gratuïts que abasten diferents aspectes de màrqueting digital.

La idea general d’aquests cursos és que els usuaris aprenguin els fonaments del màrqueting per impulsar el seu negoci en l’ecosistema de Facebook. Són cursos curts que poden iniciar-se en qualsevol moment amb un compte de la xarxa social.

Totes les propostes estan organitzades en diferents categories amb continguts per a aquells que encara no coneixen la dinàmica de la publicitat a la plataforma així com material per als usuaris que volen conèixer a fons totes les eines d’Instagram i Facebook per promocionar el seu negoci.

Algunes opcions que trobareu a Facebook Blueprint són:

 

Capacitació sobre Stories: trucs i consells per a les històries orgàniques

Una sèrie de tips i trucs per crear diferents tipus de continguts i compartir-los a les Stories d’Instagram.

 

Arriba al teu públic en les plataformes de Facebook

Eines i tips per arribar amb els teus continguts al teu públic objectiu.

 

Guanya diners amb el contingut de la teva pàgina

Analitza diferents formes de monetitzar el contingut a Facebook

 

No són cursos pensats per a usuaris avançats, però poden ser d’utilitat si voleu informar-vos sobre les funcions i eines que brinda Facebook per promocionar la vostre marca i arribar a la vostre audiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *