Reactions. Facebook

FACEBOOK: Nous botons per expressar emocions

Ja sou uns experts en el tema de la migració de perfils a pàgines? No? Doncs al blog us hem preparat unes preguntes amb resposta per acabar de resoldre els vostres dubtes.

Dues són les novetats més rellevants de Facebook durant aquest trimestre.

Facebook canvia el botó “M’agrada” per “Reactions”

Reactions, botons de FacebookDes de fa molt temps ha existit la demanda per part d’alguns usuaris de Facebook de la necessitat d’un botó “no m’agrada”, ja que consideraven que el “m’agrada” és insuficient per interactuar amb determinats continguts. Així que Facebook ha creat “Reactions”, una extensió del seu botó “m’agrada” perquè els usuaris de la xarxa social expressin altres emocions com ara sorpresa, disgust o tristesa. “M’encanta”, “em diverteix”, “m’alegra”, “em sorprèn”, “m’entristeix” i “m’enfada” són les opcions que inclou ‘Reactions’. Per accedir a aquestes opcions, l’usuari ha de pressionar de manera prolongada el botó “m’agrada” perquè li aparegui un menú en què es desplegaran emoticones descriptives d’aquestes emocions.

Parlem una mica més sobre la migració de perfil a pàgina
Com ja sabeu, Facebook està realitzant un control perquè es faci un ús correcte de la seva xarxa social. Alguns de vosaltres, que teníeu un perfil per representar la vostra empresa, heu rebut la invitació per migrar el contingut a una pàgina i molts teniu dubtes al respecte. El centre d’ajuda de Facebook us pot servir per contestar les vostres preguntes.

Si mireu per la xarxa, també hi ha molts blogs que us poden ajudar. Jo us he triat aquest article que apareix masFB.com que sintetitza molt bé els problemes bàsics que us podeu trobar en el procés: Facebook me obliga a convertir mi perfil en pagina, ¿se puede evitar? 

Si no sou tant de llegir i us funciona millor veure com fer-ho, aquest vídeo tutorial us pot ajudar.

Com verificar la nostra pàgina de Facebook

Algunes pàgines d’empreses i organitzacions poden optar a una insígnia de verificació gris que certifica que la teva pàgina és la oficial. Si ets administrador i la teva pàgina pot optar a la verificació, veuràs aquesta opció en la configuració de la teva pàgina.

Si teniu dubtes, consulteu el link directe del centre d’ajuda de Facebook.

Per verificar la pàgina, podeu fer servir el número de telèfon públic de la vostra empresa o un dels seus documents, per exemple una factura telefònica.

Us deixo un vídeo tutorial. El volum de l’audio no és massa alt, així que us recomano que l’escolteu amb auriculars.

Com sempre, si teniu qualsevol dubte, ja sabeu que ens podeu enviar un correu electrònic a mercatsbcn@mercatsbcn.cat

Elisenda Capdevila.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *