WhatsApp Image 2021-05-31 at 13.54.03_BONA

‘FAIG MERCAT I TOTS ELS PLATS ELABORATS DE LA MEVA PARADA SÓN AMB PRODUCTES DE DE MERCAT’

La vida de l’Ángie fa 36 anys que està lligada a la vida de mercat, primer fora de Barcelona i posteriorment es va assentar a la ciutat, on hi treballa actualment, concretament al Mercat de la Guineueta. La seva, és una de les diverses parades de plats preparats i cuinats que podem trobar a la xarxa de mercats barcelonins.

La paradista coneix molt bé els mercats, ja que durant uns anys va ser supervisora de quinze parades d’aquests. En aquest sentit, la comerciant comenta que “cada clientela és diversa segons el barri i m’agrada molt, ja que cada mercat és diferent i m’he adaptat sempre molt bé a tots”.

Quan va començar a la parada del Mercat de la Guineueta – ara fa dos anys i mig – l’obrador ja existia i l’Ángie el va amortitzar des d’un bon moment, preparant plats cuinats variats i diferents als que s’havien fet fins aleshores per als clients i clientes. La paradista ens comenta que la majoria de plats que hi ofereixen tenen el bacallà com a producte principal. “Tenim bon bacallà i tot el procés de dessalar-lo i cuinar-lo ho fem nosaltres, i no tothom sap fer-ho”, a més ens explica que “treballo molt de forma natural, amb poc oli, com si es tractés d’un plat fet a casa”.

L’Angie el que intenta sempre és que al seu mostrador no hi hagi el mateix durant dos dies seguits, “això els clients i clientes els hi encanta”. “Jugo molt amb tot el que tinc a la parada – xarcuteria, derivats de porc, fruiteria, pesca salada, olives i delicatessen – i d’aquesta manera creo des de pastissos de salmó a amanides de fruita o gambes”, afegeix.  Per a l’Ángie també és molt important la temporalitat dels productes, ja que amb els que cuina “són sempre de mercat, portats el mateix dia a les parades i tot és natural i adequat a la seva temporalitat. Això la clientela ho nota”, conclou la paradista.

L’Angie explica que compra a totes les parades del mercat per elaborar els seus plats, “jo faig mercat. Aquí hi ha tres fruiteries per exemple i compro a cadascuna d’elles cada setmana. Porto tota la vida al mercat i porto el tarannà d’aquí ben endins”, conclou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *