49806267717_f05d547920_o

Formacions online per millorar les estratègies digitals dels comerços

Durant els propers dies, des de diverses plataformes es duen a terme formacions en línia que poden ser útils per desenvolupar eines digitals aplicables als comerços. A continuació us n’expliquem més detalls:

Com millorar l’experiència d’usuari del meu e-commerce i incrementar la taxa de conversió

A través d’aquest webinar, els usuaris podran conèixer, d’una manera accessible, com millorar l’experiència de client i incrementar la taxa de conversió d’un e-commerce.

De les persones que entren a un comerç, quin percentatge de visites realitza una compra? Aquesta xifra s’anomena taxa de conversió en un e-commerce i hauria de ser el principal objectiu per a l’usuari. En aquesta formació es mostrarà com incrementar-lo.

La formació, de IBM, tindrà lloc el proper 19 de juny a les 10 hores. Us podreu inscriure aquí.

 

Innovació i transformació digital – TrendsCAT 2020

Trends.CAT té l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada entre persones que volen conèixer noves tendències del sector i produir canvis en les seves organitzacions.

En aquest sentit, la seva missió és també difondre aquests coneixements a la societat.

L’esdeveniment online, organitzat per ISACA BCN & DigitalBCN, tindrà lloc en proper 25 de juny de 9 a 13 hores i es pot fer el registre a l’activitat aquí.

 

Automatització de processos, claus per impulsar la productivitat a l’empresa

Amb l’acceleració de la digitalització i automatització dels processos de les empreses, en aquesta formació es mostrarà una solució per a la creació d’aplicacions adaptables a les noves necessitats de cada negoci.

La formació, de Grupo Oesía i AuraPortal, serà el proper 17 de juny a les 10. Podeu fer la inscripció aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *