Fotomaton

José Martínez (Pesca Salada Rico Martínez)
Què opina sobre el fet que s’hagi incorporat un súper al seu mercat?
El veig ben incorporat, perquè la zona és comercialment molt dolenta, no hi ha tendes petites, i sempre penso que és millor tenir-lo a dins que no a uns quilòmetres, això incentiva la nostra venda.

DSC0035-low

Joan Franco (Franco Carnisseries)
Els mercats es modernitzen, i les parades?
Nosaltres hem optat per fer una botiga transparent, és a dir, ho tenim tot a la vista: la cambra frigorífica a la vista, i aquí al costat, l’obrador i el punt de venda. Amb la remodelació, la parada llueix més.

DSC0037-low

Francesc Castillo (Cisco Pollastres i altres)
Estàs content amb les remodelacions?
Estic molt content perquè s’ha notat un canvi en l’expectativa de futur del mercat, amb el tipus de clientela, perquè ara ve gent més jove, i amb la nostra forma de veure el futur, que ens anima a millorar.

DSC0046-low

Roser Mateu (Eva i Roser)
Què n’opinen els clients, de la remodelació?
El mercat ha quedat molt maco, la gent està molt contenta, però el que passa és que ha costat arribar a aquest punt. La gent s’ha comportat molt bé, i això que hi ha hagut moments de moltes complicacions.

DSC0056-low

Xavier Guerrero (Xarcuteria Tocineria Guerrero)
Com ha estat el procés de remodelació?
Paper: Han estat dos anys llargs i s’ha fet una mica pesat, però ens ho hem pres amb il·lusió i ganes. Quan veus que van començant a fer les obres i vas veient el resultat, t’animes. Els clients han tingut molta paciència: chapeau!

DSC0062-low

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.