Mario-Gavilan, director gerent de Compra Servei. Foto: Jordi Casañas / IMMB.

Gràcies a tots perquè feu possible el servei de repartiment a domicili

Mario-Gavilan, director gerent de Compra Servei. Foto: Jordi Casañas / IMMB.
Mario-Gavilán, director gerent de Compra Servei. Foto: Jordi Casañas / IMMB.

 

OPINIÓ. Gràcies a tots. De vegades ens oblidem de donar les gràcies: anem carregats, algú ens veu, ens obre la porta perquè puguem passar… i anem tan atrafegats i amb tantes presses que no li donem ni les gràcies per aquest gest. Quan tenim una necessitat la volem expressar, la volem explicar perquè algú ens pugui donar un cop de mà. I quan finalment algú ens escolta, ens dóna suport i ens ajuda a aconseguir el que necessitàvem, estem tan contents i satisfets per l’èxit que no ens adonem que part del mèrit és de la persona que ens va escoltar i ens va estendre la mà, i ens oblidem d’explicar-l’hi i agrair-l’hi.

A Compra-Servei, servei de repartiment a domicili, volem aprofitar aquestes línies com una oportunitat per donar-vos les gràcies a tots els que esteu fent possible el nostre projecte.

Als que ens vau escoltar quan explicàvem la feina que podíem fer, als que ens vau confiar el vostre producte i el vostre client. Als que ens heu confiat la vostra compra i una cosa tan important com és el vostre menjar. Als que ens heu deixat compartir l’espai al vostre mercat, i als que ens deixeu entrar fins i tot a casa vostra.

Estem molt orgullosos que compteu amb nosaltres i de tenir la vostra confiança i el vostre suport. Ja sou molts, i esteu al Clot, a Sants, a Gràcia, a Sarrià, al Carmel, a Horta i darrerament també a Sant Antoni i al Ninot.

I nosaltres, pel nostre costat, cada vegada també som més. En temps de crisi i de retallades, gràcies a tots vosaltres, estem generant entre tots nous llocs de treball per a persones amb especials dificultats. Estem contribuint a fer que a la nostra ciutat i al nostre barri hi hagi més solidaritat, més integració, més responsabilitat social.

A més a més, als mercats no només es treballa, es compra i es ven. També són un lloc per xerrar, compartir, menjar, riure, viure… Tenir una feina que a més a més et permet fer tot això és molt valuós, i això també és d’agrair, perquè ens ajudeu a treballar amb persones i per a les persones.

Per tot això, en nom de tots els nostres companys de Compra-Servei us donem les gràcies per fer possible la nostra feina als mercats municipals al vostre costat. Esperem poder continuar sent útils i anar ampliant el nombre de clients i de persones que creuen i confien en nosaltres i la nostra feina. Gràcies a tots.

 

Mario Gavilán

Director gerent de Compra-Servei.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *