IMG_4400

“Hem guanyat nous clients i clientes durant les darreres setmanes”

Les darreres setmanes els mercats municipals han reforçat i adaptat els seus serveis a domicili i online per facilitar la compra des de casa a la ciutadania. La presidenta del Mercat de la Concepció, la Concepció Fuentes – més coneguda com a Conxi – ens comenta que tot i que des del seu mercat eren serveis que ja existien i estaven en funcionament, van haver de contractar a més personal per atendre les comandes d’aquells dies. “En el cas del servei a domicili, vam començar fent arribar les comandes en dos hores a les llars dels clients, i posteriorment vam haver de començar a fer-ho l’endemà, ja que el nombre de comandes va arribar a triplicar-se alguns dies durant les darreres setmanes”, puntualitza la Conxi.

A més, des de la Concepció, també han fet millores a la seva pàgina web. Ja en tenien una de feia temps, però arran de l’increment de comandes d’aquests dos serveis per part de la ciutadania durant el confinament, la van adaptar per facilitar la compra als clients i clients.

La Conxi ens comenta que a ella li agrada més que la clientela generalment faci la compra de forma presencial, “ja que així se’ls pot recomanar, donar consells i parlar amb ells directament”, però també és conscient que cada cop hi ha més gent que sol·licita que la compra se’ls hi porti a casa. De fet, la paradista ens explica que han fet nous clients i clientes durant les darreres setmanes, ja que “han descobert que poden tenir producte fresc i de mercat i que els hi ho portin a casa”.

Durant els 132 anys d’història que farà el mercat de la Concepció, han estat moltes coses a les que s’han anat adaptant , i darrerament els aspectes digitals han estat a primera línia. “Fa un any i mig des del mercat vam contractar a una persona especialitzada per portar les xarxes socials, ja que vam veure que cada cop més, era una figura necessària per tal de respondre els dubtes que ens puguin fer els clients i clientes i així, dedicar-hi més temps”.

Des del Mercat s’han adaptat també a les mesures de seguretat i higiene decretades per les autoritats sanitàries per tal de prevenir els contagis per la covid-19. A més, la Conxi comenta que “a l’entrada del mercat tenim gel desinfectant i mascaretes per si hi ha clients o clientes que no en porten”. La presidenta també ens explica que, per tal de garantir les distàncies de seguretat, s’han posat diverses marques al terra per conscienciar a la clientela i perquè sigui més visible per a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *