IMG_1283

Incorporem nou dinamitzadors als nostres mercats

A quest any 2017 els mercats de Barcelona han participat, de nou, en un Pla d’Ocupació que l’Ajuntament ha posat en marxa a través de Barcelona Activa. En aquest context nou persones s’han incorporat per un període de sis mesos -del 15 de juny al 15 de desembre- als mercats de Provençals, Besòs, Sant Andreu, Bon Pastor, Abaceria, Felip II, Guinardó, Fort Pienc, Montserrat, Trinitat, Vall d’Hebron i Boqueria.

En aquest temps les persones incorporades realitzaran tasques de dinamització dels mercats, treballant amb les seves associacions de comerciants. A més, els donaran suport i impulsaran les seves xarxes socials.

Dins dels objectius a assolir per aquests nous dinamitzadors s’hi troba el de col·laborar amb el teixit associatiu i comercial dels entorns dels mercats, cooperant amb les associacions de veïns i de comerç dels barris i organitzar activitats conjuntament. També col·laboraran amb escoles i biblioteques per promoure la seva participació en programes educatius als mercats.

Aquesta no és la primera vegada que els mercats de la ciutat contribueixen en un Pla d’Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona. En l’edició del 2016 fins a quatre dels dinamitzadors que en van formar part hi van continuar treballant més enllà del període dels sis mesos inicials –és el cas dels mercats de Galvany, Sant Antoni, Sagrada Família i Sant Gervasi-. A més, un grup dels dinamitzadors va formar una cooperativa dedicada a aquestes tasques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *