l'Instawalk Encants Barcelona. Foto: Pau Fabregat

InstaEncants, jornada Instagram als Encants Barcelona

El pròxim 12 d’abril es durà a terme l’InstaEncants, una trobada d’instagramers als Encants Barcelona amb un petit taller de fotografia i una passejada pràctica posterior.  La trobada tindrà lloc de les 9.30 a les 12.30 hores i arrencarà amb un taller a càrrec dels igers @tonivegara, @martapictures, @lluistorra i @pepe_encinas que faran una introducció a l’streetphoto ─un estil de fotografia que té com a marc el carrer i el que hi passa─ en blanc i negre.

l'Instawalk Encants Barcelona. Foto: Pau Fabregat
Imatge promocional de l’Instawalk Encants Barcelona. Foto: Pau Fabregat

A partir de les 11 es farà una passejada pels Encants durant la qual els participants hauran de pujar fotos als seus canals d’IG amb els hashtags #InstaEncants, #EncantsBarcelona i #MercatsBCN fins que un petit vermut doni per acabada la trobada. A la trobada hi participen un màxim de 100 persones que s’han inscrit previament (mitjançant la promoció que es va fer a través d’EventBrite la setmana passada).

L’acció, auspiciada per l’Associació de Venedors dels Mercat dels Encants i amb la col·laboració de l’Institut de Mercats, vol donar a conèixer els Encants dins d’Instagram, una xarxa social per compartir fotografies en la qual el mercat ja té un perfil: @EncantsBarcelona.

Tota la informació al web EncantsBarcelona.somdemercat.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *