Josep Maria Banach del Mercat de Les Corts, candidat a obtenir un guardó pel seu paper durant el confinament

Josep Maria Banach és el president de l’Associació de Concessions del Mercat de les Corts i propietari de la parada Carns Banach, al mateix mercat. Actualment és un dels  a obtenir el guardó Cortsenc d’Honor 2020 pel paper que va tenir al mercat durant el cofinament. Des de la més absoluta professionalitat i dedicació, Banach ha treballat incansablement –especialment durant l’estat d’alarma­– per garantir el subministrament d’aliments als veïns i veïnes.

En una entrevista al mitjà Línia Les Corts explica que “la nominació és una satisfacció i un reconeixement perquè no m’ho esperava. A vegades la feina que fem no es veu tant i sempre va bé que te la reconeguin”, afirma Banach, que fa molts anys que viu i treballa al barri. El president del mercat va explicar que han estat uns mesos “complicats de gestionar i amb moltes pors”. “Vèiem que tothom estava a casa confinat i també havíem de gestionar les pors dels treballadors. Psicològicament no va ser fàcil”, afegeix.

Tot i així, les 35 parades del mercat no van deixar d’oferir els seus productes i es van adaptar a totes les exigències sanitàries i de seguretat. Un dels grans canvis va ser l’augment del repartiment a domicili. “La demanda era extraordinària, vam més que doblar el personal i fins i tot jo amb la moto feia algun repartiment”, va comentar Banach durant l’entrevista. A més, el paradista també va afirmar que durant aquests mesos, el mercat ha captat un perfil nou de client que abans de la pandemia no s’aprovava gaire a les parades, ja que “han descbert la qualitat del producte que hi ha al mercat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.