EncantsWars1 pàg.3

La guerra de les galàxies aterra als Encants

Són les quatre de la tarda i al mercat dels Encants s’hi cou alguna cosa. Nens i nenes, grans i petits, s’aglutinen a la porta d’entrada, la que queda més a prop de la plaça de les Glòries. Alguns, distrets i comprant dins el mercat, ni tan sols intueixen el que està a punt de passar: en breus moments arribaran els jedis, les forces del mal, Chewbacca, Han Solo i fins i tot el mateix Darth Vader.

Uns minuts més tard els comencem a veure: espases làser en mà, alguns amb banyes, alguns amb capes, alguns amb màscares. Comença EncantsWars, episodi IV –és a dir, la quarta edició de l’esdeveniment. Mentre els personatges de la saga de la Guerra de les Galàxies van apareixent, els espectadors s’hi llancen al damunt per fer’s-hi fotos.

Els més menuts, alguns disfressats de Darth Vader o de Princesa Leia, s’acosten al petit R2D2 o a l’enorme Chewbacca, que sobresurt per damunt dels caps de tots els seus companys. Els saluden, s’hi fan fotos, simulen lluites d’espases làser.

Aviat els stormtroopers senten la crida del seu comandant i es posen en formació. Rere les forces del mal, els jedis, la Princesa Leia i algun Ewok també es posen en fila. De seguida començarà la desfilada de la Guerra de les Galàxies al voltant del mercat.

En realitat, al mercat ja feia una setmaneta que s’hi podia intuir que la saga de George Lucas s’estava apoderant de l’espai: en una de les seves sales, una gran exposició d’aquestes pel•lícules feia dies que atreia l’atenció dels visitants.

S’acaba la desfilada quan ja pràcticament és de nit. Però els sabres làser brillen en la foscor i encara podem veure lluites de colors fluorescents mentre ens allunyem d’aquesta espectacular edició dels EncantsWars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *