La Papereria La Fosca participa al programa ‘Impulsem el que fas’

La Charo és del barri de tota la vida i des de fa uns anys porta la papereria del barri, al Mercat de la Trinitat. La vida de mercat li encanta, i és que el fet d’anar sempre a comprar allà – abans que treballés a la papereria-, fa que conegui a tots els paradistes de fa temps i que senti que és una família.

La comerciant va participar en el programa ‘Impulsem el que fas’ de Barcelona Activa, on va rebre assessorament per decorar el seu aparador i així, fer-lo més atractiu a la clientela. “Actualment hi ha deu comerços de l’associació de comerciants, entre aquests el meu -que forma part del mercat- que hi participen i el resultat ha estat molt positiu”, comenta la Charo.

Des de Barcelona Activa fan una visita presencial als comerços participants i ajuden a organitzar de manera atractiva els aparadors aprofitant materials que els comerciants ja tenen. “Abans teníem estanteries verticals i actualment n’hem posat unes de vidre horitzontals aquí a la botiga. És un dels consells que em van donar des del programa amb material que jo prèviament ja disposava”, comenta.

A més, a l’aparador de la Charo, s’hi han posat una sèrie de sobres de colors per decorar que “el cost que significa no és elevat” i que “el fet de col·locar-los i donar la combinació de colors que ells em van recomanar, fan que l’atractiu des de fora de la botiga augmenti”, comenta la paradista.

La Charo afirma que es tracta d’un programa molt profitós, on s’hi troben molt bons professionals que l’han ajudat molt. “Fa un mes que vam fer els canvis i he vist que la gent s’hi ha fixat ja que molts d’ells m’ho han comentat”, afirma la comerciant.

Charo García, Papereria-llibreria “La Fosca” del Mercat de la Trinitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.