Núria de Pedro

“La reforma del mercat i el farà un establiment de referència pel comerç”

Aquest any és especial per a mi i per a tots els comerciants del Mercat de la Vall d’Hebron. Segur que ja sabeu que ens estem reformant i modernitzant i que és un esdeveniment que esperàvem des de fa molts anys. Per fi aquest 2017 estem vivint el que pensem que serà un impuls d’energia per atraure nous públics.

Els meus pares ja tenien aquesta botiga, sempre hem venut el mateix gènere: moda íntima. Jo vaig començar amb 12 anys darrera el mostrador. Per això, em sento del mercat. M’he criat aquí i tot i no tenir una botiga d’alimentació sempre he estat molt integrada i he participat de tot el que he pogut perquè aquesta vida de mercat és la meva.

Els mercats ajuden a la creació de comerç al seu voltant i a la bona convivència fent que els barris no esdevinguin només nuclis dormitori. En aquest sentit el de la Vall d’Hebron sempre s’ha considerat com un mercat de carretera perquè hem estat aïllats dels habitatges i en mig de quatre barris diferenciats. El que aconseguirem amb la reforma és que això que semblava negatiu, es torni al nostre favor. La renovació inclou una entrada fàcil des de la Ronda de Dalt que ens farà accessibles no només per als nostres clients de sempre, sinó que atraurà gent d’altres indrets.

Això és molt important, perquè ens farà evolucionar i adequar-nos a altres gustos i maneres de consumir. I aquí està la clau de la supervivència dels mercats: hem de donar el tracte personalitzat i professional de sempre, però millorant i evolucionant amb els productes i les maneres de consumir d’avui dia. Tothom que vingui al mercat ha de trobar-ho tot, des del producte fresc a tot allò necessari per a la neteja de la llar.

Les renovacions són una nova oportunitat per a tots els comerciants. Podem canviar la manera de vendre, adaptar el gènere que tenim i sobretot, canviar els hàbits dels darrers 48 anys. Crec que és una molt bona ocasió per replantejar-se els horaris d’obertura. Els clients i clientes no haurien de tenir dubtes de si estem oberts o no, hem de ser un punt de servei i comerç per a ells.

Miro enrere i ja no veig les cues que es formaven per venir a fer la compra, però miro endavant i m’imagino grups d’escolars visitant el nostre futur hort urbà, que serà únic! Tindrem nens, nenes i joves gaudint d’un mercat del qual podran aprendre sobre els productes de proximitat i temporada en un entorn modern, quan el nostre hort sigui una realitat. Aquesta reforma és un repte perquè el mercat canvia al nostre voltant amb nosaltres dins. Estan sent uns mesos intensos, però tinc moltes ganes de veure-ho acabat.

Estic agraïda als nostres clients i espero que ens vingueu a visitar quan tinguem més a oferir encara. Us donarem la benvinguda amb un somriure!

Núria de Pedro, Mercat de la Vall d’Hebron

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *