EDITADA_1

‘La ubicació del nou mercat ens permetrà estar més integrats al barri’

A finals d’aquest mes està previst que s’inauguri el nou mercat i la veritat és que tenim moltes ganes! Després de deu anys a la carpa provisional, la il·lusió entre paradistes, clients i al barri en general és molt notable. El mercat nou serà més gran, disposarà de més facilitats com ascensors, més lavabos, i la seva ubicació farà que estiguem més integrats al barri. Molta de la clientela que tenim és gent gran i aquests canvis faran que se sentin més a gust a l’hora de venir a comprar al mercat i que ho tinguin més accessible.

A més, allà disposarem de sistemes de provisional de fred que ajudaran a conservar millor el gènere i el fet d’augmentar en la varietat de parades i productes, tindrem més competència entre nosaltres, els paradistes.

Un cop estiguem al mercat nou, també eixamplarem els horaris. Tenim pensat obrir cada tarda menys la de dilluns i dissabte, d’aquesta manera intentarem arribar a un tipus de clients i clientes nous, especialment als més joves. Volem acostumar a la gent jove a venir a comprar al mercat i és per això que darrerament hem anat incorporant noves opcions de venda com el servei a domicili. Aquesta nova iniciativa ens permet fer arribar els nostres productes a les llars dels clients i clientes que per qüestions del dia a dia no tenen temps de fer la compra de forma física. La gent cada vegada vol passar menys estona al mercat i per tant, de cara al futur, ens interessa avançar en aquesta direcció.

Vaig començar a treballar al Mercat de Bon Pastor ara fa uns 26 anys i des d’aleshores hi han hagut molts canvis però tot i així ens hem anat adaptant. Durant la meva trajectòria professional, he portat i ofert productes de Terol, que és on jo visc. Es tracta d’una de les coses que més m’agraden de treballar aquí al mercat, poder oferir als meus clients i clientes diversos productes de la zona com pernils o cansalades que aquí no els té ningú.

Fa unes setmanes vaig visitar el nou mercat i per suposat la meva parada, i em va agradar molt. El que més destacaria és la sensació d’amplitud que dóna i el fet que totes les parades siguin iguals, el mercat queda molt unificat d’aquesta manera. A més, disposarem d’un pàrquing per als clients, el que permetrà que la gent pugui venir a comprar a l’acabar de treballar sense cap inconvenient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *