Les novetats a Facebook, Instagram i Whatsapp

#DeMercat

Com bé sabeu, el 2018 vam començar una nova línia gràfica que acabarem de desenvolupar aquest any. Vinculada a ella, estem dent servir una nova etiqueta: #DeMercat. Us animem a fer-la servir a les vostres publicacions online. Nosaltres estarem fent escolta activa, així que quan us veiem us posarem likes i conversarem amb vosaltres. Segur que entre tots aconseguim que molta més gent sigui #DeMercat.

Com no perdre mai més un missatge important a WhatsApp

Segurament us ha passat alguna vegada que algú us envia un missatge important en un grup de WhatsApp i, quan voleu tornar a veure’l més tard, s’ha perdut en un immens torrent de missatges enviats per la resta de membres del grup. Per sort, WhatsApp té una funció que pot solucionar aquest petit problema: els “missatges destacats”. Són una opció molt útil amb la qual els usuaris podem guardar missatges importants per tenir-los sempre a mà -fer-ho servir és extremadament senzill.
Actualitat sobre WhatsApp

El passat mes de setembre el WhatsApp va arribar a desbancar Facebook com a app més popular del món. Tal com passa a plaça. Potser els més actius heu notat que no podeu reenviar un missatge a més de cinc persones. I és que recentment es va decidir limitar el reenviament per intentar acabar amb les notícies falses entre els usuaris. Si voleu comunicar-vos de manera massiva, podeu fer servir altres eines com les llistes de distribució o l’app ‘WhatsApp Business’.

Instagram canvia de look

Instagram continua implementant noves funcions i diverses millores en la seva aplicació. En menys d’una setmana hem vist com incorporava el panell de ‘La teva activitat’ per controlar quant de temps passes fent-la servir i com afegia diverses opcions per comprar productes des de la pròpia aplicació. Ara ha anunciat que està treballant en una nova actualització per a tots els usuaris que portarà importants canvis en la interfície, principalment en la pàgina de perfil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.