Vincenç Dorsé_ p.3

‘Les xarxes socials del mercat entren a les cases dels nostres possibles clients’

Des de fa quatre anys que porto les xarxes socials del mercat – principalment Facebook i Instagram. Vam començar amb Facebook, tan sols era una pàgina personal, amb 800 seguidors, al convertir-la en un compte empresarial vam passar a 3000 seguidors en dos anys i des d’aquell moment no hem parat de créixer. Estem satisfets perquè el nombre de seguidors i el de likes a la pàgina és molt similar, van força junts de la mà.

Per a mi una de les bases és la col·laboració que hem tingut per part dels paradistes sempre. Fem publicacions relacionades amb productes i d’altres amb els comerciants, i sempre aquestes segones reben un major nombre d’interaccions.

Encara recordo el primer èxit que vam tenir. Va ser el primer Nadal que portava les xarxes que vam decidir fer una felicitació amb tots els paradistes, hi vam posar una música i vam gravar-ho en càmera lenta, i va molt bona acollida. En coses com aquesta es demostra que la participació i la interacció de la gent fa molt. Jo animo als paradistes a crear algun tipus d’interacció amb les publicacions que fem, ja sigui compartint-les posant-hi likes…

Una altra cosa bàsica per a mi és sempre tenir en compte que treballem amb els aliments i que en aquest sentit, hem d’atraure l’interès de la gent a través d’aquella imatge que publiquem. L’objectiu és que el client o clienta pensi “quina pinta aquest peix, me’l menjaria!”, per exemple.

Les xarxes socials del mercat entren a les cases dels nostres possibles clients, ens ajuden a que els actes que fem aquí al mercat, per exemple, tinguin més repercussió per la quantitat de gent a qui li acaba arribant.

Aquest octubre el mercat compleix deu anys i ja estem començant a preparar una campanya per a xarxes socials per anunciar-ho. Estigueu atents i atentes per no perdre cap detall!

 

Instagram: @mercatllibertat

Twitter: @mllibertat

Facebook: @elmercatdelallibertat

 

Vicenç Dorsé – Encarregat de les xarxes socials del Mercat de la Llibertat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *