Fotografies de Mercats de Barcelona a Pinterest

Mercats a la xarxa Pinterest

Un aparador per al vostre catàleg de productes que pot atraure clients a la botiga i facilitar el comerç en línia

Segurament ja heu sentit a parlar de Pinterest, una xarxa social que ens permet visualitzar les nostres fotos i vídeos com un mosaic que ocupa tota la pantalla. Alguns l’han descrit com el suro que tens a l’habitació on vas enganxant amb xinxetes fotos, entrades de concerts…

Què diferencia Pinterest de la resta de xarxes socials? Simplificant, direm que si Facebook serveix per explicar què estem fent i Twitter per explicar què està passant,  Pinterest serveix per mostrar el que ens agrada. No és una xarxa pensada per interactuar amb coneguts, ni per acumular amics. Està pensada per exhibir imatges.

Clicar sobre una foto a Pinterest ens redirecciona a la pàgina a la qual pertany aquesta imatge, de tal manera que si la foto és d’un producte, podem enllaçar amb la botiga on es ven. Per aquest motiu s’està fent lloc ràpidament al món del comerç en xarxa. És una bona manera de tenir el vostre catàleg de productes visible online.

Un dels avantatges d’aquesta xarxa és la seva simplicitat a l’hora de fer-la servir: Només has de fer un clic per afegir una foto a la teva pissarra en qualsevol moment, tant des del teu escriptori com mentre navegues per internet, si instal·les el botó Pin It a la barra de marcadors del navegador.

Fotografies de Mercats de Barcelona a Pinterest
Fotografies de Mercats de Barcelona a Pinterest

El text que acompanya la foto és opcional, ja que a Pinterest la imatge és suficient. De tota manera és recomanable fer-ne una descripció o posar-hi etiquetes (#) per ajudar a fer més visible el nostre contingut dins de la mateixa xarxa. També podem donar viralitat als nostres continguts activant les opcions per compartir amb el nostre Twitter o Facebook. Només cal activar l’opció que apareix al peu del quadre de comentari.

Vocabulari bàsic
Pinner = Usuari
Pin = Publicació
Repin = Equivalent a un retuit de Twitter
Like = Equivalent al “m’agrada” de Facebook
Pissarra (board) = Equivalent al mur del Facebook.

Les claus de Pinterest:
1. A través d’un botó ─Pin It─ es guarden les imatges de tot el que ens interessa. Aquestes imatges s’organitzen per murs.
2. Quan es punxa una imatge, et remet a la web original a la qual pertany.
3. Comentaris: pots escriure fins a 500 caràcters. Pots etiquetar la imatge i compartir-la amb Twitter i Facebook només marcant l’opció abans de publicar el pin a la teva pissarra.

2 thoughts on “Mercats a la xarxa Pinterest

  1. Helpful info. Fortunate me I found your website by chance, and I’m shocked why this twist of fate did not took place earlier! I bookmarked it. ebedafkekbeg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *