Mercat-del-Clot

Mercats de Barcelona col·labora de nou amb el Gran Recapte

La recollida se celebrarà entre el 30 de novembre i l’1 de desembre i s’instal·laran contenidors de cartró als mercats d’alimentació de Barcelona per dipositar-hi les donacions.

L’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) col·labora un any més en el Gran Recapte d’Aliments de Catalunya, una iniciativa promoguda per la Fundació Banc dels Aliments que pretén recollir aliments bàsics per a les persones més necessitades i que el 2011 va aconseguir aplegar-ne més d’un milió de tones. Enguany, la recollida se celebrarà els propers 30 de novembre i 1 de desembre  en mercats municipals, supermercats i centres comercials d’arreu de Catalunya.

Els mercats d’alimentació de la xarxa de Mercats de Barcelona s’instal·laran contenidors de cartró per a la recollida d’aliments, on es podran dipositar llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i tomàquet natural. A més de les donacions in situ, es poden fer donacions a través del web de la fundació . Tot el que s’hagi recaptat servirà per proveir d’aliments de primera necessitat les més de 200.000 persones que reben ajuda de la Fundació Banc dels Aliments a través d’una xarxa de 754 entitats a tot Catalunya.

En la campanya del 2011, el Gran Recapte va superar les expectatives fixades en 800 tones d’aliments bàsics i va aconseguir recaptar-ne més de mil. Es van instal·lar prop de 600 punts de recollida en més de 180 poblacions i va comptar amb la participació de 7.500 voluntaris.

La campanya del Gran Recapte és una iniciativa que enguany arriba a la seva quarta edició i la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona). La campanya té per objectiu aconseguir que la societat catalana prengui consciència de la realitat de la pobresa a Catalunya i afavorir una col·laboració continuada amb la Fundació durant tot l’any.Mercat-del-Clot

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *