Grafica-APP-mercats-432x409

Mercats de Barcelona desembarca en el món de les ‘app’

Grafica-APP-mercats-432x409

MercatsBCN vol ser una aplicació que posi els mercats municipals de la ciutat en el mapa de les ‘app’. Per a això s’estructura en tres grans eixos: informació sobre els mercats, receptes i trucs amb productes alimentaris i un joc online.

El nostre món és mòbil i Barcelona n’és la capital. Així les coses, no és sorprenent que un dels camps amb més novetats sigui el de les aplicacions per a telèfons mòbils i tauletes tàctils. Mercats de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Mercats, ha fet una aposta per figurar en el mapa de les ‘app’ a través de MercatsBCN, una aplicació amb els mercats municipals com a protagonistes.

MercatsBCN està pensada per donar, a parts iguals, informació i diversió a l’usuari. Per això, el seu contingut s’ha estructurat en tres grans eixos: informació sobre els mercats a través de fitxes amb adreça, horaris i serveis i un mapa amb la ubicació dels 39 mercats alimentaris i els 4 de no alimentaris de la ciutat; un receptari acompanyat d’una selecció de trucs de compra, conservació i informacions curioses sobre els productes alimentaris i un joc online.

El receptari està format per les receptes que des de fa tres anys es pengen setmanalment al web de Mercats de Barcelona i que es continuaran actualitzant. Això vol dir que l’usuari de l’app tindrà una recepta nova cada setmana que també podrà guardar a la llista de les seves favorites. La recerca de les receptes es podrà fer per categoria alimentària, lloc del plat en la carta, ingredient principal o dificultat d’elaboració.

El joc pren com a model jocs de preguntes i respostes tipus Trivial Pursuit i només serà operatiu si el jugador està a una distància mínima de cada mercat de la ciutat. Busca que el jugador es diverteixi al mateix temps que aprèn informacions útils sobre els productes alimentaris, com per exemple de quin color és el mollet abans que li treguin les escates. A mesura que vagi superant preguntes, anirà guanyant medalles i, si el completa tot, serà rei/reina dels mercats.

MercatsBCN, que estarà operativa al mes de maig, és una ‘app’ gratuïta que es podrà descarregar a través de codis QR situats en tots els mercats de la ciutat i en una sèrie d’imants que es repartiran entre els ciutadans com a promoció de l’aplicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *