La infografia recull les dades més destacades de la inversió en manteniment l'any 2013.

Més inversions per al manteniment i millora dels mercats de la ciutat

Durant el 2013 l’Ajuntament de Barcelona ha invertit prop de 2.500.000 euros en més d’un centenar d’actuacions de millora i manteniment dels mercats de la ciutat

La infografia recull les dades més destacades de la inversió en manteniment l'any 2013.
La infografia recull les dades més destacades de la inversió en manteniment l’any 2013.

Les tasques portades a terme tenen com a objectiu que els mercats siguin més confortables tant per als venedors com per als seus clients, que ofereixin més bon servei i siguin més competitius comercialment. Són millores que permeten als mercats municipals disposar d’instal·lacions més modernes, segures i accessibles.

Barcelona és una de les poques ciutats del món amb una xarxa de mercats distribuïts de tal manera que tots els barris tenen un mercat a prop, i això suposa un gran esforç per tal de disposar de totes les instal·lacions en perfectes condicions.

El manteniment del dia a dia i les grans reformes

Les tasques de manteniment suposen una important inversió i serveixen per garantir l’alt nivell de qualitat de tots els mercats municipals de la ciutat. Les actuacions d’aquest 2013 inclouen des de pintar façanes en mercats com els de la Barceloneta i  Concepció fins a la neteja de l’aire condicionat al Mercat de Santa Caterina, entre d’altres.

Pel que fa a les actuacions de reforma cal destacar la millora de la impermeabilització de les cobertes en mercats com els de les Corts, Sant Martí o la Marina; la construcció de nous habitacles per a la brossa a La Mercè o la remodelació dels lavabos al Mercat del Clot.

Altres tasques portades a terme durant aquests darrers mesos per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona han estat la construcció d’una rampa per millorar l’accessibilitat al Mercat de Montserrat, la reparació de l’arc d’entrada i la posada en marxa de noves cambres comunitàries provisionals a la Boqueria i la substitució del fals sostre i la reparació de la fonamentació de les parades especials al Mercat de Canyelles.

Enguany també cal remarcar els treballs relacionats amb el Pla de Millora de Cambres Frigorífiques dels Mercats de Barcelona, que ha permès renovar aquestes instal·lacions en els mercats de Sant Martí, Galvany i l’Abaceria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *