Obert al Futur torna als mercats amb nous cursos de formació

Aquesta tardor Obert al Futur, el pla de formació per a la millora del comerç de proximitat impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant Barcelona Activa i la regidoria de Comerç, Mercats i Consum, inicia una segona fase amb nous cursos de formació en gestió empresarial i capacitació tecnològica per als comerciants dels mercats situats als districtes de Ciutat Vella i l’Eixample.

Aquesta iniciativa pretén fomentar un comerç innovador, modern, competitiu i sostenible mitjançant un ampli catàleg de càpsules formatives que, de forma gratuïta,  cerquen la millora de la gestió empresarial i la professionalització.

El programa formatiu es vertebra al voltant de quatre itineraris temàtics: el màrqueting digital 2.0, la innovació del negoci, la gestió econòmica i financera i la gestió empresarial. Quines són les noves tendències del sector, com es pot renovar el negoci o com cal interpretar els comptes seran algunes de les moltes qüestions que es posaran sobre la taula. Podeu consultar tots els detalls a bcn.cat/obertalfutur.

Obert al Futur arribarà als mercats de la Boqueria, Santa Caterina, Barceloneta, Sant Antoni, Concepció, Sagrada Família, Ninot i Fort Pienc. El Mercat dels Encants – Fira Bellcaire quedarà fora d’aquesta convocatòria, ja que s’hi està perfilant una programació específica amb un horari diferent.

 

Càpsules formatives a mida

Les sessions, de tres hores de durada, pretenen cobrir mancances formatives entre els comerciants. Les càpsules s’adapten a la realitat dels mercats, als horaris dels comerciants i es realitzen en el mateix territori.

En aquesta edició, les sessions es duran a terme a la sala polivalent del Mercat de Santa Caterina. Tanmateix, les sessions que requereixin l’ús d’ordinadors es faran a l’espai de Barcelona Activa del Convent de Sant Agustí.

 

Obert al Futur es consolida

Més d’un centenar de venedors i treballadors dels dotze mercats de Gràcia, Horta-Guinardó i Sarrià-Sant Gervasi van participar el passat mes de juny a la prova pilot d’Obert al Futur. Va ser tot un èxit. La valoració dels participants sobre la qualitat de la formació i el seu plantejament va ser molt positiva.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.