IMG_3561

‘Quan et renoves per fora, també canvies mentalment’

Quan estigueu llegint aquestes línies els i les comerciants del Mercat de Sant Andreu estarem a punt d’entrar, o ens haurem ja instal·lat, dins la nostra carpa provisional. I això ens fa molta il·lusió perquè per a nosaltres serà com començar de nou. Quan els meus avis van començar amb la Cansaladeria Pons als anys ’30 tota la porxada de la plaça s’omplia de pagesos que descarregaven els seus productes.

Fins i tot en l’època dels meus pares, que van seguir amb el negoci, el mercat era el centre dels barris del voltant, perquè aquí hi havia moltes fàbriques i els únics comerços que existien eren al mercat. Ara els temps han canviat i en som conscients. Cal atraure nous públics oferint un millor servei i uns horaris més amplis que s’adaptin al ritme de vida actual. Per això el nou mercat oferirà noves propostes comercials i també gastronòmiques. En el cas de la meva germana i el meu, ens hem anat adaptant als nous productes de cansaladeria i als processos de producció. Això sí, seguim fent embotits elaborats per nosaltres a l’obrador que tenim a la plaça Mercadal.

Al mercat es respiren aires nous perquè sabem que el pas per la carpa provisional és previ a tenir un nou mercat. Els nostres clients més fidels ens podran seguir al nou espai i els comerciants volem fer el salt per deixar enrere uns anys difícils, comercialment parlant.

Tornarem a creuar aquesta porta que jo fa 25 anys que passo a diari, i ho farem en un mercat amb cara neta, nous productes, més serveis i l’essència de sempre. Cares conegudes que seguirem al peu del canó per donar encara més als nostres clients de Sant Andreu i oberts a tothom qui ens vulgui conèixer. Amb la renovació exterior canviarem internament i som molts els qui esperem també noves parades que complementin la nostra oferta.

Quan estigueu llegint aquesta pàgina penseu que al barri de Sant Andreu hi haurà molts comerciants feliços d’iniciar una nova etapa i tornar a fer del mercat un referent pel comerç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *