Sant Antoni afronta les darreres fases d'obres. Foto: Jordi Casañas / IMMB.

Sant Antoni, camí de la recta final d’obres

Sant Antoni afronta les darreres fases d'obres. Fotos: Jordi Casañas / IMMB.

Les obres de remodelació del Mercat de Sant Antoni es desenvolupen actualment en noves etapes, ja camí de la seva recta final. Amb l’adjudicació, el passat novembre, de dues noves fases per valor de 22,9 milions d’euros, el mercat prossegueix amb la construcció de les estructures i dels elements comuns de les parades i al mateix temps l’acabament de la restauració dels elements exteriors de la façana de l’històric edifici.

També s’intervé en les plantes subterrànies, on s’han d’enllestir els acabats de tots els espais: revestiments, pintura, mobiliari, paviments i tots els treballs necessaris perquè s’hi puguin instal·lar, per exemple, els ascensors o les escales mecàniques amb què es dotarà el nou mercat, o el condicionament dels accessos del públic al mercat. En el primer soterrani es restaurarà i s’adequarà l’espai del fossat de les muralles d’acord amb les indicacions del Servei d’Arqueologia.

La resta de les obres previstes en l’altra fase tenen com a objectiu complementar les anteriors i inclouen totes les instal·lacions per al funcionament del mercat i de l’espai comercial a la primera planta subterrània, magatzems i aparcament. Les dues fases tindran una durada de 22 mesos.

Sant Antoni afronta les darreres fases d'obres. Foto: Jordi Casañas / IMMB.

Sant Antoni afronta les darreres fases d'obres. Fotos: Jordi Casañas /IMMB.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *