Portada del Blog Somdemercat.cat de Mercats de Barcelona

Somdemercat.cat, el blog de Mercats de Barcelona, altaveu de Mercat de Mercats

El nou blog bcn.cat/somdemercat, de Mercats de Barcelona, ha estat el vehicle de comunicació de la fira Mercat de Mercats. Tot el que hi ha passat s’ha pogut seguir a través d’aquesta plataforma, que compta també amb una secció fixa, Mercat de Mercats, amb informació concreta sobre serveis, horaris, programació de l’Aula Gastronòmica i Celler del Sumiller i les tapes que s’hi podien tastar aquest any, entre altres.

També és l’espai que acull la proposta 2.0 que, per a la present edició del Mercat de Mercats, ha girat al voltant del sorteig #happytapa, tot i que també hi ha hagut l’ocasió de veure la mostra #mercatstyle, que ha decorat parts del recinte firal i ha estat elaborada amb imatges penjades amb aquest hashtag per usuaris d’Instagram.

#Happytapa, el sorteig de la fira

El sorteig #happytapa ja es va dur a terme durant l’edició passada i aquest any torna amb algunes variacions. La mecànica de la convocatòria del 2013 ha passat perquè el participant visités el nou blog de Mercats de Barcelona, respongués a una pregunta que hi havia de trobar i enviar un tuit amb la resposta i els hashtags #happytapa i #mercatdemercats.

L’acció va arrencar el 15 d’octubre i s’ha mantingut en marxa fins l’últim dia de la fira, diumenge dia 20 d’octubre.

I ja que parlem del nou blog, aprofiteu per descobrir-ne els continguts. Hi trobareu notícies sobre les activitats i iniciatives que passin als mercats de la ciutat, a més d’una sèrie de galeries de fotos, un receptari i tot de trucs i consells de compra i conservació dels aliments. A la secció ‘El teu espai’ us plantejarem propostes i reptes i podreu estar al dia del que passa a les xarxes socials en què Mercats de Barcelona té presència sense haver de sortir de bcn.cat/somdemercat.

Portada del Blog Somdemercat.cat de Mercats de Barcelona
Portada del Blog Somdemercat.cat de Mercats de Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.