Sira i Dani, bloguers de Barestop.es Foto: Sira i Dani / Barestop.es

Tapes? Irresistibles

A nosaltres ens encanten les tapes. I a vosaltres? També? Si és així, esteu de sort, perquè ja tenim aquí la cinquena edició de Mercat de Mercats, que un any més se celebra a la plaça de la Catedral. Aquesta cita gastronòmica ja s’ha consolidat entre els barcelonins i cada cop són més els que s’animen a fer-hi una visita.

L’èxit d’aquest esdeveniment es deu a la unió dels mercats, dels productors de tot Catalunya i  de restauradors i experts gastronòmics. Tot en un sol mercat.

Els paradistes ens ofereixen els seus millors productes i molts ens els donen a conèixer en forma de petits tasts.

A més, 13 participants ens ofereixen tapes molt variades, des de les més tradicionals fins a les més innovadores. Totes les edicions en què hem visitat Mercat de Mercats hem pogut comprovar que sempre hi ha una gran expectació per veure les tapes que s’hi preparen.

Cada any intentem no perdre’ns aquesta oportunitat per assistir-hi i tastar els productes que ens ofereixen els comerciants als seus estands decorats de manera tan original. És una manera perfecta de donar a conèixer les seves parades als mercats de Barcelona. I, per descomptat, tastar les delicioses tapes que elaboren els restauradors in situ, una idea genial perquè puguem conèixer nous restaurants.

Ens hem assabentat que actualment molts mercats s’estan animant a fer activitats diverses, com per exemple les Nits de Tapes, on donen a tastar els seus productes en forma de tapes. Totes aquestes iniciatives són benvingudes, i en el nostre cas hi estarem molt atents. Ara, a gaudir a Mercat de Mercats.

Sira i Dani. Blog Barestop.es

Continueu llegint més sobre les tapes i Mercat de Mercats al web blog Barestop.es

Sira i Dani, bloguers de Barestop.es Foto: Sira i Dani / Barestop.es
Imatge: Sira i Dani, bloguers de Barestop.es
Foto: Sira i Dani / Barestop.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *