Life on Twitter

TWITTER: la millor hora per piular

Life on twitter

Si sou usuaris de Twitter, segur que us agradarà conèixer aquesta aplicació: lifeontwitter.com, que analitza el nostre compte prenent com a referència els últims 1.000 tuits. Podrem saber coses com ara qui són els nostres millors seguidors, els moments en què més fem servir la xarxa, les etiquetes més publicades, el percentatge de tuits que fan servir hashtag (etiqueta), els perfils als quals més influenciem, els tuits més populars endreçats per punts… Són dades que les eines professionals d’anàlisi jaens ofereixen, però aquesta eina gratuïta ens les mostra des d’una URL única per al nostre perfil.

Aquest trimestre també ha estat notícia el llançament per part de Twitter de la seva funció de Continguts Destacats per a dispositius Android 5.5, que permet veure les notícies més importants per a nosaltres, encara que les publiquin comptes que no seguim. L’objectiu és mostrar el més interessant del dia, de manera personalitzada, fent servir les notificacions del sistema.

Per determinar les notícies que ens seran mostrades, Twitter tindrà en compte les converses populars entre les persones a les quals seguim així com els tuits de comptes a la nostra xarxa i les tendències i esdeveniments del moment.

Per configurar el contingut destacat heu de seguir aquestes quatre passes:
1. Clicar al menú, secció Configuració.
2. Seleccionar el compte al qual volem rebre els destacats.
3. Clicar a Notificacions Mòbils i activar-les.
4. Marcar la casella que hi ha al costat de Destacats.

I si sou dels que a més de tenir Twitter teniu un web o blog, atents al canvi de disseny en els botons socials de Twitter. Aquests botons són els que tenim inserits als nostres llocs web de tal manera que permeten compartir de forma ràpida els continguts.

El passat mes d’octubre Twitter va modernitzar per primer cop aquests botons, ara amb text blanc i fons blau. El canvi no serà només visual, sinó també funcional, ja que Twitter està treballant en la simplificació. Per exemple, en els nous dissenys ja no s’adjunta el comptador de vegades que ha estat compartit un mateix contingut. Sí que se seguirà mantenint el comptatge al botó de seguiment, encara que només al disseny horitzontal.

Com sempre, esperem els vostres comentaris, dubtes o consultes.

Elisenda Capdevila.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *