Un matí de dissabte

 

 

Mercats de Barcelona ha convidat els blocaires d’ Els fogons de la Bordeta a escriure sobre la seva experiència de compra al mercat. I ens han donat la seva opinió, amb recepta i tot sobre la preparació d’un confit d’ànec amb patata i poma, i salsa de vi negre. Us hem fet venir gana? Llegiu, llegiu…

confit_anec_patata_poma-640x409

OPINIÓ.
Aquesta nit tenim convidats a la Bordeta i volem sorprendre’ls com es mereixen. La Sandra ja té el sopar decidit, així que només cal anar a comprar les coses que ens falten.

És dissabte al matí, i agafem el carretó per anar cap a mercat. Passem de llarg, però, i creuem Creu Coberta. Anirem abans a ca la Nuri a comprar el vi pel sopar, i també una ampolla de vermut, doncs el tenim ja a punt d’acabar-se. El seu, amb diferència, és el que més ens agrada, preparat amb una mica d’amargant al seu celler.

Tornem cap al mercat i entrem per la porta lateral del carrer Hostafrancs. Passem un moment per davant de la parada de fruites seques (estem ja començant a pensar en la Castanyada!) i veiem que el pinyó va quasi a 50 euros el quilo! Renoi, enguany sortiran cars de fer els panellets!

… Ara ve el més interessant. Us convidem a llegir el post sencer al bloc d'”Els fogons de la Bordeta“.

elsfogonsdelabordeta

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.