Pàgina del servei d'enviament de butlletins de Mailchimp.

Un mico carter per als vostres butlletins o newsletter

Us heu plantejat mai enviar un butlletí electrònic als vostres contactes per e-mail? O fer un enviament massiu als vostres clients per avisar-los d’alguna promoció? Hi ha gestors de correu online que ens faciliten molt aquesta feina. Un dels més populars és Mailchimp, que té una versió gratuïta amb la qual podreu enviar a un màxim de 2.000 subscriptors i fer 12.000 enviaments al mes. Suficient per començar, oi?

Símbol del servei Mail Chimp
Símbol del servei Mail Chimp

Mailchimp ens dóna la possibilitat d’importar els contactes del nostre compte de correu habitual i organitzar-los per llistes a les quals després podrem enviar les nostres campanyes.

Crear una campanya és molt senzill, ja que es basa en un sistema de plantilles que podem personalitzar. A més, Mailchimp us ofereix unes analítiques  molt completes amb les taxes d’obertura, nombre de clics, altes i baixes a les llistes, etc.

Hi ha altres gestors de correu electrònic. Investigueu per internet i trieu el que més us agradi. En qualsevol cas, l’interessant és que amb aquests tipus d’eines ja no us haureu de preocupar més de redactar i enviar els vostres mails d’un en un: Amb un simple clic tots els vostres contactes rebran la informació automàticament.

mailchimp.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *