Un “rasca-rasca” amb petits premis

Euros-en-monedes-i-bitllets-640x409

Tots els mercats alimentaris, les parades exteriors i els encants de Sant Antoni oferiran entre l’11 i el 24 de febrer als seus clients un tiquets que, si estan premiats, contenen diners: imports d’entre 1 i 5 euros que es podran acumular o descomptar de la compra feta a l’establiment del mercat. És una iniciativa conjunta entre els comerciants dels 40 mercats alimentaris de la ciutat i l’Institut de Mercats.

Es tracta d’una campanya de descomptes a tots els mercats de la ciutat. El funcionament és molt similar al del conegut joc del “rasca-rasca”: el client rebrà un tiquet per cada compra que faci, independentment del seu valor econòmic. A continuació, haurà de comprovar si conté premi tot gratant la banda que amaga el resultat.

150.000 euros en premis

Els tiquets premiats tenen valor d’1, 2, 3 i 5 euros, que es poden obtenir de forma immediata a través d’un descompte en la compra feta o bé acumular-los per a una altra ocasió. Tindran una validesa màxima de 15 dies un cop acabada la campanya. La previsió de l’Institut Municipal de Mercats és repartir 150.000 euros en premis. El fet que els premis continguin imports petits i molt fraccionats permet que tots els mercats ofereixin quantitats molt similars en premis als seus clients.

Tots els comerciants rebran la mateixa quantitat de tiquets per parada. En total, s’editaran uns 3 milions de tiquets, tot tenint en compte que els mercats reben cada setmana més d’un milió de visites.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.