whatsapp2

Whatsapp activa una nova funció per a videotrucades

Poc a poc WhatsApp es va tornant una eina impres­cindible a la nostra comunicació diària. D’una banda, ja hi ha molts que han substituït la trucada telefònica per fer la comanda pels missatges a través d’aquesta plataforma. D’altra banda, com a comerciants, Whats­App ofereix la possibilitat d’anunciar els productes mitjançant els grups, amb fotos i vídeos, generant conversa virtual.

Quan Facebook va comprar aquest servei fa un parell d’anys només es tractava d’un servei de missatgeria instantània. En poc temps va incorporar les trucades i ara, des del mes de novembre, podem fer videotru­cades, de tal manera que qualsevol client podrà inte­ractuar amb nosaltres com si estigués físicament a la parada.

De tota manera, si no s’utilitza una xarxa wifi, les videotrucades per Whatsapp poden deixar tremolant la nostra tarifa de telefonia mòbil. El consum de dades arriba als 33 megues per minut, la qual cosa la deixa molt lluny dels consums de dades de les seves competidores, FaceTime (4 megues per minut) i Google Duo (6,4 megues per minut), fins i tot d’aplicacions més complexes com son Skype (10,4 megues per minut), segons el portal tecnològic Xataka.

Una altra de les millores a fer és la de videotrucades en grup, possibilitat que si ofereix Google Hangouts i en la que segur que els desenvolupadors de WhatApp hi estan treballant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *